}

PAVAJE ȘI MATERIALE DE CONSTRUCȚII DIN FABRICĂ DIRECT PE ȘANTIER

Ești constructor, arhitect, montator, designer de exterior sau peisagist?

Ia legătura cu noi și identificăm rapid soluția cea mai potrivită pentru nevoile clientului, fără griji pentru tine și fără costuri ascunse.

  • Oferim consultanță pentru a găsi produsul cel mai potrivit pentru amenajarea exterioară sau șantierul tău.
  • Te ajutăm cu calcul optimizat al necesarului de materiale.
  • Coordonăm livrarea directă de la producătorul selectat și asigurăm toate serviciile legate de transport, montaj și alte servicii suport.
  • Partenerii noștri sunt cei mai renumiți producători de pavaje și produse din beton din România: Semmmelrock Stein+Design, Elis Pavaje, Star Stone, Symmetrica, Viastein, Elpreco, Hydro BG, Florea Pavaje. În colaborare cu producătorii, vă punem la dispoziție cele mai bune oferte de pavele, dale, borduri și alte materiale pentru amenajări exterioare, produse în cele 16 fabrici din țară.
  • Ai de unde să alegi – varietate mare de produse, peste 1500 de modele de pavaje, dale, borduri, rigole și alte produse pentru amenajări exterioare.
  • Livrare oriunde în România, direct la șantierul tău, la prețuri de producător. În plus, putem livra orice alte materiale suplimentare, care îți sunt necesare proiectului tău, cum ar fi fier, beton, electrice, cabluri etc. la un preț avantajos.
  • Suntem flexibili și ne adaptăm oricărui proiect, venind cu soluția optimă pentru fiecare caz în parte. Completează formularul de mai jos și specialiștii noștri te vor contacta în cel mai scurt timp.

Solicitarea dumneavoastră

Datele completate în formular vor fi prelucrate conform Regulamentului 2016/679/UE privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal, în scopul comunicării cu dvs., în urma solicitării create prin trimiterea lui. Completarea formularului reprezintă acordul dvs. pentru a fi contactat prin email/telefon de un reprezentant al companiei noastre în vederea comunicării. Mai multe detalii legate de protecția datelor cu caracter personal aflați din Politica de Confidențialitate.
WhatsApp